Moonsplash Productions släpper album på Spotify och iTunes

Producentduon Moonsplash Productions som består av Alexander Söhr och Klas Österman släpper ett hip-hop-mixtape.

Skivan heter Swagger Splash och består av blandade stilar med totalt 26 låtar.

Projektet har haft en del motgångar med bland annat studioflytt och andra projekt som kommit emellan. Nu är i alla fall skivan ute och nu kommer producentduon att fokusera på nya spännande projekt. Jag önskar dem all lycka.

Skivan finns att lyssna på gratis, men stöd gärna genom att köpa skivan på iTunes.

Moonsplash Productions skiva Swagger Splash

Så här skriver Moonsplash Productions själva om skivsläppet:

Albumet är släppt på bl.a. Spotify och iTunes och kommer även att tryckas upp i en begränsad upplaga CD-Skivor. Den 26-spåriga skivan är helt producerad av Moonsplash och gästas av en mängd olika artister från USA, England, Kanada, Australien och Sverige. På Swagger Splash hittar ni artister som Craig GHarry ShottaMaylay Sparks,J.Sands of Lone Catalysts och Emilio Lopez.

Moonsplash som tidigare hörts på svenska hiphopsläpp av artister som CromeParham,Ismen och Hamish vidgar nu sina vyer och släpper alltså ett album med majoriteten utländska artister. Med hjälp av sociala medier som FacebookMySpace och Youtubehar de fått kontakt med artister runt om i världen och kunnat mejla ljudfiler fram och tillbaka tills skivan blev färdigställd. Beatsen på ”Swagger Splash” har delvis anpassats till artisternas olika önskemål och bidrar därmed till en mångsidig skiva med varierat sound inom hiphopgenren.

Nu kan man lista alla produkter på highcap.se

Highcap.se är en webb-butik som jag driver tillsammans med två kompisar. Det som är roligt med en e-butik är att man ständigt kan utveckla den.

Nu har vi lagt upp lite uppdateringar i shoppen:

Det har även kommit in lite produktnyheter, som den här lampan tex. Den drivs med 18650-batteri och lysdioden är av en ny typ som lyser ännu starkare.

Loopia har problem med sin mail-tjänst

Loopia är normalt sett ett väldigt bra webbhotell. Tyvärr lider även de av tekniska problem. Den här veckan har de haft stora problem med sin mailtjänst. Enligt Loopias driftblogg har de ännu inte fixat problemet, som uppstod på måndagen.

IDG har uppmärksammat problemet och det twittras hej vilt.

Jag som suttit som ansvarig på Spray Mail’s support tidigare, vet att det kan kännas hjälplöst når sånt här inträffar. Det är beklagligt, och jag tycker synd om de som jobbar på supporten på Loopia.

För de som har problem kanske detta ger en tankeställare. Vad kan man förvänta sig av sin leverantör?

Personligen har jag använt Gmail som leverantör av alla mina mail (privat och kommersiellt) sedan 2005 och även hjälpt privatpersoner och företag, genom firman Wiklander Consulting. Det finns olika sätt att flytta sin mail. Har man idag en mail-adress man använder privat så kanske en ny gmail-adress räcker. Då kan man använda POP eller mail forward med den nya adressen. Eller så kanske man sitter på en egen domän med mail genom en webbhotells-leverantör eller liknande. Allt man då behöver göra är att registrera upp ett Google Apps-konto och ändra i sin DNS.

Vill du ha hjälp att flytta din mail? Kontakta Wiklander Consulting. Eller mig direkt på [email protected].