Moonsplash Productions släpper album på Spotify och iTunes

Producentduon Moonsplash Productions som består av Alexander Söhr och Klas Österman släpper ett hip-hop-mixtape.

Skivan heter Swagger Splash och består av blandade stilar med totalt 26 låtar.

Projektet har haft en del motgångar med bland annat studioflytt och andra projekt som kommit emellan. Nu är i alla fall skivan ute och nu kommer producentduon att fokusera på nya spännande projekt. Jag önskar dem all lycka.

Skivan finns att lyssna på gratis, men stöd gärna genom att köpa skivan på iTunes.

Moonsplash Productions skiva Swagger Splash

Så här skriver Moonsplash Productions själva om skivsläppet:

Albumet är släppt på bl.a. Spotify och iTunes och kommer även att tryckas upp i en begränsad upplaga CD-Skivor. Den 26-spåriga skivan är helt producerad av Moonsplash och gästas av en mängd olika artister från USA, England, Kanada, Australien och Sverige. På Swagger Splash hittar ni artister som Craig GHarry ShottaMaylay Sparks,J.Sands of Lone Catalysts och Emilio Lopez.

Moonsplash som tidigare hörts på svenska hiphopsläpp av artister som CromeParham,Ismen och Hamish vidgar nu sina vyer och släpper alltså ett album med majoriteten utländska artister. Med hjälp av sociala medier som FacebookMySpace och Youtubehar de fått kontakt med artister runt om i världen och kunnat mejla ljudfiler fram och tillbaka tills skivan blev färdigställd. Beatsen på ”Swagger Splash” har delvis anpassats till artisternas olika önskemål och bidrar därmed till en mångsidig skiva med varierat sound inom hiphopgenren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>