Tele2 kundtjänst består av en enda person

Och den personen heter Cecilia Uhr.

Som man kan läsa i kommentarsfältet på mitt inlägg om Tele2´s kundservice så svarar en person från tele2 på mitt ärende. Det är till och med samma person som svarade när jag skrev om de hutlöst dyra datapriserna utomlands.

Jag tackar allra ödmjukast för att du hjälpte mig Cecilia (och även Nicklas J), men att det ska gå så långt att jag måste blogga för att få hjälp med min mobila telefoni är bara konstigt.

För andra som har problem med Tele2 kanske det kan vara idé att maila Cecilia direkt på hennes mailadress [email protected]. Får hon för mycket att göra kanske det leder till att kundtjänsten blir bättre, vad vet jag.

Jag önskar Telia välkomna som min nya leverantör om 22 månader när mitt abonnemang hos Tele2 löper ut.

En reaktion på “Tele2 kundtjänst består av en enda person

  1. Pingback: Tele2, PTS och Nummerportering, del 2 « Mohammad Mahloujian Stockholm-Sweden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>