Kundservicen på tele2 bättre idag än igår?

Jag slutar inte att förundras.

Som jag skrev i ett blogginlägg igår om hur man som kund kan bli misshandlad av tele2 kundservice (och för den delen vilken kundservice som helst) så beslutade jag mig idag för att kontakta tele2 igen.

Man ska se till att avsätta minst en timme för sånt här har jag lärt mig nu (bloggandet räknas inte in i den timmen, det bjuder jag på).

Först provade jag att få chatta med kundservicen, eftersom jag var så trött på att kopplas runt som jag blev igår och flera gånger tidigare (om tele2 skulle gå in och läsa det här inlägget och bestrida det jag skriver, så kan jag glatt hänvisa till att de inte för någon som helst historik i kundärendena).

Det första tre-fyra försöken resulterade i en sån här:

Anledningen till att chatten inte fungerade kanske var för att företagskundtjänstchatten hade stängt. Det är ett helt annat ämne som jag inte orkar diskutera här (men hur f#%”n kan företagskundtjänsten ha sämre öppettider än privat?).

Jag förberedde mig mentalt och tog fram telefonen och ringde till företagskundtjänsten igen.

Igår när jag ringde visste varken privatkundtjänsten eller företagskundtjänsten vad jag pratade om, men idag fick jag beskedet att mitt brev som igår inte kommit fram ändå magiskt kommit fram idag. Det hade till och med kommit fram den 11 maj.

Men varför inget hade hänt sedan den 11 maj kunde inte Nicklas J på företagskundtjänsten förklara (det har ju bara gått ca tre veckor *ironi*). Nu skulle han däremot se till att något hände och ”någon” skulle höra av sig när det var klart.

Det ska bli spännande att se vad som händer nu…

4 reaktion på “Kundservicen på tele2 bättre idag än igår?

 1. För några (rätt många) år sen fick Tele2:s kundtjänst nåt pris för Sveriges bästa.
  Och jag minns att jag bara kunde hålla med, jag hade flera gånger blivit riktigt imponerad av den snabba servicen, kunniga personerna på kundtjänst, och villigheten att hjälpa till.
  Detta var som sagt ett tag sen, och jag minns ett tillfälle för nåt eller ett par år sen, när jag behövde deras hjälp, och jag efter en del frustration påminde om deras storhetstid och undrade var den tagit vägen.
  Han förstod inte alls vad jag pratade om.

 2. Hej Lellky,

  Först och främst vill jag beklaga hur ditt ärende hanterats hos oss. När man skickar brev till oss ska dessa hanteras inom en vecka och vanligtvis går det snabbare än så.

  Jag hoppas att nummerbytet nu är klart och att du fått hjälp att avsluta det gamla företagsabonnemanget kostnadsfritt. Skulle några frågor dyka upp eller om du fortfarande upplever problem är du välkommen att mejla mig på adressen nedan så hjälper jag dig med detta.

  Passar även på att önska dig en trevlig helg!

  Med vänliga hälsningar

  Cecilia Uhr, Tele2

  [email protected]

 3. Hej!

  Bevisligen så hanterades inte mitt ärende inom en vecka. Det var inte förrän andra gången som jag var i kontakt med er kundservice som HJÄLTEN Nicklas J (troligtvis) fixade detta. Att jag ska behöva ringa och tjata ser inte jag som kundtjänst.

  ”Jag hoppas att nummerbytet nu är klart och att du fått hjälp att avsluta det gamla företagsabonnemanget kostnadsfritt.”

  -Det verkar så, men jag har varken blivit e-postad eller sms:ad om det så jag kan inte svara med säkerhet om det är klart eller inte. Nu måste jag ärligt säga att jag inte kollat om jag fått någon papperspost om det, men det kan som sagt hända att jag fått det. Jag har därför heller ej ännu sett någon slutfaktura eller vilka eventuella avgifter som skulle kunna vara med på den.

  ”Skulle några frågor dyka upp eller om du fortfarande upplever problem är du välkommen att mejla mig på adressen nedan så hjälper jag dig med detta.”

  Från och med nu kommer jag aldrig mer kontakta kundtjänsten via något medel, utan istället ringa eller maila dig direkt.

  Trevlig helg.

 4. Pingback: Tele2 kundtjänst består av en enda person - lellky.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>