Jesustanten i en video på youtube

Den 30:e januari 2009, alltså nu tre år sedan, postade jag en video med Jesus-tanten (eller arga tanten) på youtube på uppdrag av min vän Per Wiklander.

Först hände inte så mycket, den fick ett hundratal visningar, men sedan började den få visningar för att den blev en relaterad video till andra liknande klipp.

Det jag tycker är mest intressant är att det är tjejer 13-17år och killar 13-17 år som tittar på den men en annan intressant sak är kommentarerna. Det kommer någon kommentar varje vecka i olika tappning. Kommentarerna kan se ut hur som helst, men oftast är det citat på vad Jesustanten (eller Kristina som hon heter) säger.

Det är också intressant att Jesustanten fått en egen Officiell fan-page på facebook med förnärvarande 445 fans (om du som skapade den sidan läser det här så kan jag meddela att du snott bilden på sidan från videon som Per har filmat). Det finns också de som vill ha Jesustanten in i riksdagen på facebook.

Vet du om det finns någon information om Jesustanten på wikipedia? Kommentera gärna i så fall.

Enligt användaren FuntasticStudios på youtube så kanske hon säger såhär:

- GÅ NU! För djävulen är världens motsats! Det e på youtube! De använder internet!
- Precis!
- Detta djävulskap, tre år ska dreja med de där grejjerna folk i …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>