qTranslate och WordPress 2.8.5

Efter att ha uppdaterat min WordPress-installation till den senaste, dvs version 2.8.5 från att ha haft 2.8.4 så fungerar inte qTranslate 2.5 längre

I Panelen kan man välja att aktivera pluginet trots meddelandet om att det inte är testat för den nya WordPress-versionen, men detta gör endast att det ser ut som att det fungerar. I verkligheten gör det inte det!

Nu får man alltså snällt sitta och vänta på att qianqin ska släppa en ny version av qTranslate. Alternativt kan man själv hacka qTranslate att fungera med den nya versionen av WP, men det är nog lite för riskabelt för mig.

Det är nog en bra idé att hålla ett öga på qTranslates forum.

Edit: På qTranslate-sidan på WordPress pluginsida längst ner finns en Develop-version man kan ladda ner, som går att köra på WP 2.8.5. Jag har dock inte testat detta själv än. OBS! Att denna kanske inte är en bra lösning då detta endast är en beta.

(edit: det gäller inte denna sajt utan en annan, obs)

2 reaktion på “qTranslate och WordPress 2.8.5

  1. Haha! Tänk att jag är så utless på att plugga att jag tom tycker det är halvintressant att läsa detta inlägg… :p
    Nu – tillbaka till ”antimicrobal drugs”… *suck*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>