Spraydatehumor

Jag fick ett mail på spraydate från någon och jag måste bara dela med mig av vad hon skrev. Jag skrattade så jag höll på att trilla av stolen.

Mailet:

Hej!
Jag har granskat din profil och du slags tycktes mig mycket intressant person. Jag skulle vilja träffa en bra man för seriös relation. Jag visste inte vem jag vet. Jag har inget emot att skriva, och om du i mitt hjärta att vi kan möta dig närmast och mycket att lära sig om varandra. Mitt första brev kommer att vara kort. Jag tror att vi kan lära oss mycket om varandra genom våra bokstäver. Jag vill berätta lite om dig själv. Mitt namn är Kristina. Jag är 27 år gammal. Jag är en ung flicka, glad, social och lyhörd. Inte heller när jag inte var hennes make. Jag tror att det är för mig en tid då det är nödvändigt att hitta andra hälften, en bra och ägnat mig mannen. Jag tror att en ärlig, sann kärlek kommer med tiden och som verkligen är viktigt för människor att tillit och förståelse. Jag hoppas att ni svara mig och skriva ett brev till mig svar, skicka mig din bild, även om jag ser inte spelar en stor roll. För mig är den stora roll som andlig kvalitet. Om jag är intresserad av dig, kan du kontakta mig på min adress E-post: mail-adress
Jag kommer att med stor ser du förväntar dig av ditt brev, ditt svar! Kristina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>